Започнете от тук
ЗА SUNLIGHT

Сънлайт ЕООД е фирма специализирана в проектирането, оптимизирането и изграждането на фотоволтаични инсталации. Ние прилагаме модерни технологии, използваме съвременно оборудване и осигуряваме различни възможности за финансиране на всички наши клиенти. Изградили сме самоотвержен екип от инженери, проектанти и механици, за да инсталираме нашите системи „до ключ”, като се фокусираме върху качеството, професионализма и перфектната поддръжка.

Нашата Мисия е да направим електричеството, произведено от слънцето, част от традиционното производство на електроенергия. Нашият принос към устойчивото развитие на света е да популяризираме възобновяемите енергийните източници, които намаляват вредните газови емисии и зависимостта от изкопаемите горива.

Нашите Цели са:
Да разширим достъпа до възобновяемите източници на енергия, като запознаем повече хора с предимствата и възможностите на възобновяемите енергийни източници.

Да намалим разходите за инсталиране на фотоволтаичните електроцентрали като оптимизираме нашите системи и ги направим достъпни за повече хора.

Да изградим партньорство с компании, които имат сериозно присъствие на пазара, за да ускорим популяризирането на енергията от възобновяеми източници.

Да изградим една компания, която върши интересни неща; която е чудесно място за работа и с която е удоволствие да се работи.

Ценностите, които определят нашето битие:
Приемаме предизвикателствата и се радваме на добре свършената работа.

Правим нещата да се случват, работим с главите си, настроени сме положително и се забавляваме.

В работата си се водим от принципи като честност, почтеност и държим на откритата комуникация във всички наши взаимоотношения.

Стремим се да растем като индивидуалности, екип и организация.

Търсим устойчивото развитие не само с продуктите и услугите, които предлагаме, но и в екологичния начин, по който работим.

Задоволяваме потребностите на нашите клиенти като достойно поемаме задълженията си, надхвърляме очакванията им и предлагаме продукти и услуги от най-високо ниво.


© СЪНЛАЙТ ЕООД |      Помисли преди да разпечаташ | дизайн | CruiseTourBG